Jonatan Braut Brunes scoret søndag sitt første mål for Leuven. Foto: Geir Olsen / NTB

Brunes åpnet målkontoen i Belgia – spilte 1-1 hjemme mot Gent

Jonatan Braut Brunes scort sitt første mål for Leuven da de spile 1-1 hjemme mot Gent i belgisk fotball søndag.

Av NTB | 17.09.2023 20:42:38

Sport: Brunes ble kampens første målscorer da han satte ballen i nettmaskene bak Paul Nardi etter bare sju minutter. Scoringen var hans første mål for Leuven siden overgangen fra Strømsgodset i sommer.

Dessverre for Haaland-fetteren holdt det ikke til seier. Ismaël Kandouss utlignet for Gent sju minutter før pause.

Brunes ble solgt til Leuven for en gigantsum i august. Sportssjef i Godset Jostein Flo bekreftet overfor TV 2 at salget var verdt mer enn hva Bodø/Glimt betalte for Tobias Gulliksen.

Ifølge Drammens Tidende hadde Gulliksen-salget en totalverdi på opp mot 30 millioner kroner.

Salget av Martin Ødegaard til Real Madrid skal være det eneste i Godset-historien som er større.