Ranheims trener Kåre Ingebrigtsen så laget sitt tape hjemme mot Raufoss. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Bråstopp for Ranheim

Store tabber ødela Ranheims gode stim i 1. divisjon. Trønderne tapte 1-3 hjemme mot Raufoss etter å ha gått fem kamper ubeseiret.

Av NTB | 15.09.2023 21:12:39

Sport: Nederlaget er det første for Kåre Ingebrigtsens lag siden 9. august. Dermed forblir Ranheim utenfor topp seks og kvalifiseringsplassene på tabellen.

I tillegg måtte de se Raufoss ta innpå og legge seg ett poeng bak dem.

Med få minutters mellomrom ga Ranheim bort to gavepakker i første omgang. Markus Johnsgård gjorde 0-1 etter at vertene feilet med å spille seg ut bakfra, mens Andreas Helmersen doblet Raufoss-ledelsen etter et fryktelig forsøk fra keeper Nicklas Frenderup på å dempe ballen.

Etter en snau time kunne James Ampofo enkelt gi gjestene fra Toten 3-0. Scoringen kom i en situasjon der Ranheim så ut til å ha kontroll.

På overtid pyntet Vetle Wenaas på resultatet ved å styre inn kveldens reduseringsmål.