Venezuelas Eduardo Bello jublet vilt etter sitt andre landslagsmål noensinne. Foto: Andre Penner / AP / NTB

Brasil felt av brassespark

Brasil styrte mot trepoenger hjemme mot Venezuela, men måtte ta til takke med uavgjort etter et drømmemål fem minutter før full tid.

Av NTB | 13.10.2023 04:52:33

Sport: 28-åringen Eduard Bello så ut til å glemme hva slags pass han hadde da han på akrobatisk vis kastet seg rundt og satte inn 1–1 på brassespark.

Med målet sikret han Venezuela ett poeng i den tøffe bortekampen. Brasil hadde tatt ledelsen etter 50 minutter da Gabriel stanget inn en corner fra Neymar.

Resultatet gjør at Argentina har fått en luke på topp av tabellen i VM-kvalifiseringen etter tre strake seire. Brasil står med sju poeng, mens Venezuela har fire.

Argentina tok en knepen 1-0-seier hjemme mot Paraguay tidligere torsdag. Nicolás Otamendi ble matchvinner etter tre minutter. Lionel Messi startet på benken, men kom på banen etter 53 minutter.