John Arne Riise er ikke fornøyd. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Avalsnes tapte 0-4 borte mot Lillestrøm

John Arne Riise og Avaldsnes gikk på en smell i sesongstarten og tapte hele 0-4 borte mot Lillestrøm.

Av NTB | 25.03.2023 17:34:03

Sport: Det er John Arne Riise som fortsatt er en av ligaens største profiler i sin jobb som Avaldsnes-trener.

Den tidligere Liverpool-stjernen fikk imidlertid ikke den sesongstarten han hadde håpet på da de tapte 0-4 borte mot Lillestrøm.

Regjerende seriemester Brann klarte med nød og neppe å redde 2-1-seier borte mot Lyn, mens Rosenborg knuste Stabæk 3-0 i sesongåpningen i Toppserien.

Bergenserne fikk en tøff start på sesongen da Anna Aahjem skjøt Lyn i ledelsen etter 37 minutter. Brann slo imidlertid knallhardt tilbake etter pause da Alyssa Walker først utlignet, før Nora Eide Lie sendte gjestene i ledelsen på under to minutter.

Rosenborg, som er forventet å være Branns største konkurrent i kampen om seriegullet, fikk også en god start på sesongen da de vant 3-0 over Stabæk. Cesilie Andreassen, Synne Skinnes Hansen og Anna Langås Jøsendal sto for trøndernes scoringer.

– Det var helt hundre. Tre poeng og tre mål, akkurat sånn vi ønsket, sa Skinnes Hansen til TV 2.

– Det var skikkelig deilig å spille i dag. Vi har ballen hele kampen føles det ut som, la Jøsendal til.

Brann vant grunnserien i Toppserien forrige sesong foran Rosenborg. I mestersluttspillet vant bergenserne foran Vålerenga.

– Det er en godt gjennomført kamp. De prøver seg godt i starten, men etter fem-seks minutter før vi kontroll, sa Lillestrøm-trener André Bergdølmo til TV 2.

Senere lørdag møtes Vålerenga og Arna-Bjørnar.

Foran denne sesongen er sluttspillet avviklet og lagene skal heller møte hverandre tre ganger.

Åsane rykket opp forrige sesong og fikk et ublidt møte på Toppserien da de tapte 0-4 på hjemmebane mot Røa.