Magnus Warming sikret Brann-seier borte mot Sogndal. Foto: Luis Vieira / NTB

Brann seiret i generalprøven – slo Sogndal 2-1 på bortebane

Brann overbeviste ikke i mandagens treningskamp borte mot Sogndal, men vant likevel 2-1.

Av NTB | 25.03.2024 17:53:07

Sport: Bergenserne avslutter dermed oppkjøringen med fire seire, én uavgjort og ett tap.

Etter en jevnspilt start på kampen var det Joachim Soltvedt som sendte gjestene i ledelsen etter 37 minutter.

Brann fikk likevel ikke ta med seg en ledelse til pause, for omtrent i det klokken tikket 45 minutters spill utlignet Martin Høydal for vertene.

Det fikk Eirik Horneland til å ta grep. I pausen ble nemlig Ole Didrik Blomberg byttet ut til fordel for Magnus Warming, og innbytteren trengte ikke mer enn tre minutter på banen før han sendte bergenserne i ledelsen igjen.

Brann serieåpner i Eliteserien borte mot Tromsø 1. april. Sogndal tar på sin side turen til Oslo og Vålerenga i deres første kamp for sesongen i 1. divisjon.