Aune Heggebø scoret igjen mot Haugesund. Her avbildet fra eliteseriekampen i september. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Brann fortsatte seiersrekken i treningskamp mot Haugesund – Rosenborg og Tromsø spilte uavgjort

Brann tok sin fjerde strake seier da de vant 2-0 over Haugesund i en treningskamp i Bergen søndag ettermiddag.

Av NTB | 13.10.2024 18:51:20

Sport: Kampen ble spilt for å holde spillerne i gang mens det er tre ukers pause mellom eliteseriekampene grunnet landslagspausen.

Aune Heggebø sendte Brann i ledelsen etter bare fem minutter, før Niklas Castro doblet ledelsen etter en snau halvtime.

Det ble også kampens siste mål, og bergenserne forlenget dermed seiersrekken sin til fire strake. Sist de ikke gikk seirende av banen var 2-2-kampen borte mot Sandefjord 15. september. Siste tap kom 1. september hjemme mot Sarpsborg 08.

Brann og Haugesund møttes også så sent som 28. september, den siste eliteseriekampen før landslagspausen. Da sikret Heggebø 1-0-seier for rødtrøyene.

Neste søndag er Brann i aksjon igjen i Eliteserien når de skal gjeste Rosenborg på Lerkendal. Haugesund skal på sin side opp mot KFUM på Ekeberg.

På Lerkendal klarte imidlertid ikke Rosenborg å slå Tromsø da nordlendingene kom på besøk søndag kveld.

Kampen endte 1-1 etter at Daniel Thorstensen sendte vertene i føringen etter 23 minutter, før Vegard Erlien utlignet rett før pause.