Menu
Stabæks trener Bob Bradley og Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen kjefter på publikum under eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Bodø/Glimt på Nadderud stadion i Bærum søndag. Foto: Terje Pedersen / NTB

Bradley og Bakenga snakket til supportere etter angivelige rasistiske tilrop: – Sjokkerende

Kort tid før pause ble kampen mellom Bodø/Glimt og Stabæk stoppet på grunn av angivelige rasistiske tilrop mot Bodø/Glimt-spiller Brice Wembangomo.

Av NTB | 05.11.2023 18:12:40

Sport: Stabæk-spiller Fredrik Krogstad sier til TV 2 i pausen at Wembangomo ga beskjed om at det ble ropt «jævla svarting» fra tribunen da han tok et innkast.

Hendelsen skjedde kort tid før pause, og førte til et stopp i spillet. Både Stabæk-trener Bob Bradley og Mushaga Bakenga var borte hos Stabæk-supporterne for å snakke med dem.

– Personlig så hørte jeg ikke, men Brice gikk bort til dommeren og ga beskjed om at det ble ropt jævla svarting eller ett eller annet. Jeg synes det er helt sjokkerende. Det er helt bak mål og jeg ønsker at dem som har gjort det får en lang, lang straff. Det hører ikke hjemme verken på en fotballbane eller ellers i samfunnet, sa Bodø/Glimt-spiller Patrick Berg til TV 2 i pausen.

Bodø/Glimt leder 3-0 til pause.

(©NTB)

Flere nyheter: