Erik Botheim scoret sitt første mål i Allsvenskan borte mot Norrköping. Foto: Nikola Krstic / NTB

Botheim åpnet målkontoen i Allsvenskan – Malmö knuste Norrköping 5-1 i sesongåpningen

Erik Botheim fikk en kanonstart på Allsvenskan-karrieren da han scoret i Malmös 5-1-seier borte mot Norrköping i sesongens første kamp lørdag.

Av NTB | 30.03.2024 17:23:14

Sport: Botheim startet på topp og trengte ikke mer enn 32 minutter før han scoret sitt første Allsvenskan-mål. Fra før hadde spissmakker Isaac Kiese Thelin sendt gjestene i ledelsen.

Sebastian Nanasi, Søren Rieks og Stefano Vecchia sendte Malmö opp i 5-0-ledelse, før Botheim ble byttet av etter 82 minutter.

To minutter før full tid satte Isak Andri Sigurgeirsson inn vertenes eneste scoring for dagen.

Lasse Berg Johnsen (Malmö) og Daniel Eid (Norrköping) spilte også hele kampen for sine respektive lag.

Botheim signerte i slutten av januar for Malmö etter å ha spilt for Serie A-klubben Salernitana siden sommeren 2022.

Før lørdagens Allsvenskan-debut hadde 24-åringen allerede rukket å notere seg med tre mål på fire cupkamper for blåtrøyene. To av de kom da han sikret cupfinalebillett i 4-0-seieren over Halmstad for et par uker siden.