Menu
Celine Borge er i kjempeform i Michigan. Foto: Seth Wenig / AP / NTB

Borge og makkeren fortsetter storspillet i Michigan – i foreløpig ledelse

Golfproffen Celine Borge (24) og hennes spillepartner Polly Mack, er i foreløpig ledelse på elleve slag under par i lagturneringen på LPGA-touren i Michigan.

Av NTB | 20.07.2023 19:03:17

Sport: Den norsk-tyske duoen gikk sin andre runde i lagturneringen på seks slag under par og leder sammen med Celine Boutier og Yuka Saso. Dermed fulgte Borge og Mack opp det gode spillet fra onsdagens åpningsrunde. Der gikk de på fem slag under par.

Flere lag har ikke startet på sin andre runde torsdag, slik at det kan komme endringer i tetkampen.

På den første runde spilte lagene så kalt «foursomes», som vil si at de slår hver sin gang på samme ball. Torsdag spilte de i formatet «best ball», noe som betyr at de spiller på hver sin ball, men teller lagets beste resultat. Fredag er det tilbake til «foursomes», mens turneringen avsluttes med «best ball» lørdag.

Borge og Mack skaffet seg seks birdier torsdag og gikk dermed en bogeyfri runde. Tønsberg-jenta Borge er kaptein på sitt lag og valgte 24 år gamle Mack som partner.

Golfstjernene spiller om i alt 27 millioner kroner i Michigan denne uken.

Borge fikk innpass på LPGA-touren foran årets sesong og har spilt inn rundt 167.000 dollar, tilsvarende 1,7 millioner kroner, hittil i år. 14.-plassen fra debuten i Arizona i mars er 24-åringens beste resultat.

(©NTB)