Simen Bolkan Nordli fra tiden i Aalesund. Søndag gjorde han sitt første seriemål for sesongen som Randers-spiller. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Bolkan Nordli-mål i Danmark – lyn og torden stoppet kampen i 40 minutter

Simen Bolkan Nordli kom på scoringslista for Randers i 2-2-kampen mot Hvidovre. Kampen var en av to som ble avbrutt av dårlig vær i dansk superliga.

Av NTB | 30.07.2023 18:53:05

Sport: Målet var Bolkan Nordlis tredje etter overgangen fra Aalesund i januar. Det kom etter en drøy halvtime da han strakk fram foten og styrte inn en ball fra Stephen Odey.

Senere kom Hvidovre tilbake fra 0-2 og fikk med seg sitt første poeng i klubbens ferske opprykkssesong.

Lyn og torden i området førte til at kampen ble stoppet på tampen av første omgang. Først etter rundt 40 minutter ble den blåst i gang igjen.

Det dårlige været avbrøt også Midtjyllands 2-0-møte med Silkeborg. Stillingen var 0-0 da spillerne gikk av banen etter 20 minutter.

Før det hadde Midtjylland-stjernen Gustav Isaksen sjansen til å sende vertene i ledelsen på straffe, men bommet fra krittmerket for andre gang på rad.

Iver Fossum (Midtjylland) og Robin Østrøm (Silkeborg) ble sittende på benken gjennom hele kampen.