Bodø/Glimt kunne juble etter Sondre Sørlis 2-1-scoring mot Haugesund i Eliteserien søndag. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Bodø/Glimt vendte til seier hjemme mot Haugesund

Bodø/Glimt havnet tidlig under, men snudde etter pause og vant 2-1 hjemme mot Haugesund i Eliteserien søndag.

Av NTB | 16.07.2023 00:03:41

Sport: Den suverene serielederen fikk større problemer enn ventet mot langt svakere plasserte Haugesund. En god andre omgang sikret likevel nok en Glimt-seier på Aspmyra.

Dermed er gultrøyene tilbake på vinnersporet. Etter tap for Strømsgodset og uavgjort mot Molde står de nå med to strake trepoengere. Glimt topper Eliteserien med ti poengs margin.

Bruno Leite ga gjestene en pangåpning da han sendte Haugesund i ledelsen i det tredje minutt. Fra utkanten av 16-meteren la han ballen til rette, før han satte den ned i hjørnet til 1-0.

Bodø/Glimt gikk til pause på 0-1, men brukte mindre enn ett minutt av andreomgangen på å sikre lik stilling. Amahl Pellegrino ble spilt gjennom i bakrom og serverte Faris Pemi foran mål. Sistnevnte hadde få problemer med å skli inn sitt tiende mål for sesongen.

Ti minutter senere tok hjemmelaget også ledelsen da Sondre Sørli traff blink. Sørli tok seg inn i feltet og satte lekkert inn 2-1 i det lengste hjørnet.

Martin Samuelsen utlignet til 2-2 kvarteret før slutt, men scoring ble annullert etter en VAR-sjekk.