Menu
Thea Bjelde er optimist og tror hun blir klar til åttedelsfinalen i VM mot Japan. Foto: Lise Åserud / NTB

Bjelde tror hun blir klar til åttedelsfinalen: – Jeg er optimist

Thea Bjelde føler seg bedre for hver dag etter den vonde smellen i leggen. Hun tror hun kan spille mot Japan i VM-åttedelsfinalen.

Av NTB | 02.08.2023 11:33:07

Sport: – Det går bedre fra dag til dag, og jeg er optimist. Jeg håper og tror at det skal fortsette og at jeg er klar til kampen lørdag, sier Vålerenga-spilleren til NTB.

Norges høyreback forlot stadion på krykker søndag etter at en motspiller sparket henne ned og fikk rødt kort. Siden har hun jobbet for å rekke åttedelsfinalen.

Bjelde trente onsdag alternativt innendørs mens lagvenninnene gjennomførte en økt i ufyselig vær på det faste treningsstedet rett utenfor Auckland.

– Leggen kjennes stadig bedre, og jeg sitter med en god følelse. Jeg hadde en alternativ økt nå, og jeg skal ha en til senere i dag. Da får vi litt flere svar, men det ser bra ut, sier hun.

Det var ikke den verste dagen å ha rehabtrening under tak. Ute på feltet ble de andre spillerne jaget innendørs av et voldsomt haglvær.

– Jeg satt der inne og syklet da det startet. Det så ikke veldig behagelig ut å være utendørs. Jeg måtte ta en filmsnutt av det mens det regnet og haglet. Det var litt deilig å være inne i dag, sier Bjelde.

Ada Hegerberg trente alternativt ute på feltet med de andre, mens Maren Mjelde hadde fitnesstrening på hotellet av belastningshensyn. Ingen av dem var tilgjengelige for mediene onsdag, og assistenttrener Monica Knudsen ville ikke uttale seg om deres status.

Norge trener igjen på Seddon Fields torsdag. Fredag reiser troppen til Wellington, der det lørdag er kamp mot Japan.

(©NTB)

Flere nyheter: