Menu
Viktor Hovland slet med puttene i første runde i PGA-turneringen i Charlotte. Foto: Stephen B. Morton, AP / NTB

Beskjeden start for Hovland – gikk åpningsrunden på par

Viktor Hovland ligger beskjedent plassert etter første runde av PGA-turneringen i Charlotte i North Carolina. Han gikk på par etter trøbbel med nærspillet.

Av NTB | 05.05.2023 00:24:11

Sport: Han fikk en dårlig start med bogey både på 1. og 3. hull og var fortsatt to slag over par etter elleve spilte hull. Da så det ut til å løsne, og han greide birdie på tre av de fire neste hullene.

Etter å ha rullet inn birdieputter på 12., 14. og 15. hull var han ett slag under par og betydelig bedre plassert. Han hadde en god birdiesjanse også på 16. hull, da innspillet la seg en meter fra hullet, men han måtte putte tre ganger før ballen gikk inn, dermed bogey.

En ny bogey fulgte på 17. hull. Dermed var han over par og falt til en foreløpig delt 76.-plass. Han fikk iallfall en opptur med birdie på dagens siste hull og kunne signere for en 71-runde. Da han var ferdig, holdt det til delt 55.-plass.

Trøbbel med putteren karakteriserte runden. På 7. hull hadde Hovland en god eaglemulighet, men måtte nøye seg med par. Han skuslet bort mange birdiesjanser også med svake putter.

Tommy Fleetwood fra England leder etter en runde på 65 slag.

(©NTB)