Menu
Molde-spillere feirer Veton Berishas straffescoring mot Stabæk. Foto: Astrid Pedersen / NTB

Berisha-straffe fortsatte Moldes vinnerstim i Eliteserien – vant 1-0 borte mot Stabæk

Veton Berisha avgjorde Moldes 1-0-kamp mot Stabæk og fikset lagets fjerde strake trepoenger. Formkurven peker bratt nedover for Lars Bohinens menn.

Av NTB | 29.07.2023 20:03:07

Sport: Etter en drøy time scoret Berisha sikkert fra straffemerket. Det var hans andre seriemål etter en seig start på Molde-karrieren. Muligheten kom etter at Eric Kitolano ble felt av Nicolai Næss.

Gjestene hadde svært god kontroll i sluttfasen. Stabæk strevde tungt med å teste MFK-forsvaret og gikk sin åttende kamp på rad uten å vinne. Bærumslaget må tilbake til mai for å finne sin siste seier i Eliteserien.

Molde har derimot en lang lystigere rekke. Romsdalingene er på 2.-plass etter å ha spilt seks kamper uten ligatap. Det skiller ni poeng til tabelltopp Bodø/Glimt, som har én kamp mindre spilt.

Lørdagens oppgjør var historiens siste på Nadderud med naturgress. Foran neste hjemmekamp blir det byttet ut med et kunstig underlag.

Til uka har Molde en jobb å gjøre i Champions League-kvalifiseringen. Der må 0-1-tapet borte mot finske HJK vendes til sammenlagtseier hvis drømmen om den gjeveste europacupen skal leve videre. Neste kamp i Eliteserien er mot Sandefjord 12. august.

Stabæk møter Odd borte om en drøy uke.

(©NTB)

Flere nyheter: