Sander Berge og Sheffield United måtte tåle poengtap mandag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Berge og Sheffield United reddet poeng i overtidsdrama

Sander Berge og Sheffield United fikk seiersrekken brutt, men berget 1-1 og ett poeng mot Queens Park Rangers seks minutter på overtid mandag.

Av NTB | 02.01.2023 23:05:22

Sport: Scoringen var fortjent etter at Sheffield-klubben hadde presset på for en scoring i hele annen omgang. John Egan kriget inn målet som sikret poengdeling.

Marokkanske Ilias Chair så lenge ut til å bli matchvinner med sin scoring etter kun elleve minutters spill. 25-åringen var del av hjemlandets VM-tropp som spilte seg helt fram til bronsefinale i Qatar på tampen av fjoråret.

QPR styrte mandagens kamp hjemme på Loftus Road de første 45 minuttene. I annen omgang løftet Sheffield United seg betraktelig og kom til en rekke store sjanser.

Mål ble det først på overtid av de fem minuttene som var lagt til. Dermed ble det med fem strake seirer for Sander Berge og lagkameratene, men poenget kan vise seg gull verdt.

Nordmannen spilte hele mandagens kamp på Uniteds midtbane.

Stefan Johansen sliter fortsatt med en skade og var ikke med i QPRs tropp.

Sheffield United er nummer to på tabellen i den engelske mesterskapsserien. Avstanden opp til ligaleder Burnley er nå på fem poeng. Ned til Blackburn på tredjeplass skiller det ni poeng.