Sander Berge ble syndebukken da Burnley tapte borte mot Manchester United. Foto: Martin Rickett / PA via AP / NTB.

Berge med kjempetabbe mot Manchester United – så reddet Amdouni uavgjort for Burnley

Sander Berge lå an til å bli en skikkelig syndebukk, men to minutter før full tid reddet Zeki Amdouni 1-1 for Burnley borte mot Manchester United.

Av NTB | 27.04.2024 18:02:17

Sport: Dermed skal det mye til for at «de røde djevlene» skal sikre Champions League-spill neste sesong. Det skiller 12 poeng opp til Aston Villa på 4.-plass med fire kamper igjen av sesongen.

Etter lørdagens poengtap står Manchester-klubben med kun én triumf på sine seks siste kamper.

Det sto imidlertid ikke på sjansene i lørdagens oppgjør. Ifølge Sofascore fyrte vertene av 19 skudd, hvor fem av dem gikk på mål før Antony satte inn kampens første scoring.

Nettkjenningen kom etter at Sander Berge sendte ballen rett i beina på brasilianeren, som dermed plutselig var alene med keeper.

Ti minutter senere ga André Onana Berge kamp om å bli den største syndebukken da han bokset Amdouni og lagde straffe. Burnley-spilleren gikk fram til krittmerket og satte straffen i mål selv.

Erik ten Hags menn har ingen lett avslutning på sesongen. Neste runde gjester de Crystal Palace, før gulljagende Arsenal kommer på besøk den påfølgende uken. Sesongen avsluttes med Newcastle hjemme og Brighton borte.

I skrivende stund ligger rødtrøyene på 6.-plass på tabellen, men skulle de havne under 7.-plass, vil det være den svakeste Premier League-plasseringen i klubbens historie.

Uavgjort og ett poeng kan bli livsviktig for Burnley, som kjemper en hard kamp mot nedrykk. Det skiller nå to poeng opp til Nottingham Forest på trygg plass.