Oliver Berg scoret mål for Malmö i 3-1-seieren over Foto: Erik Mårtensson/TT / NTB

Berg-scoring i Malmö-seier – Hovland matchvinner for Häcken

Oliver Berg bidro med mål da Malmö vant 3-1 i storoppgjøret mot Hammarby i Allsvenskan søndag. Even Hovland ble overtidshelt i Häckens 3-2-seier mot Halmstad.

Av NTB | 17.09.2023 19:42:27

Sport: Malmö ligger øverst på tabellen med 49 poeng etter 23 kamper. Det er ett poeng ned til toer Elfsborg og to poeng ned til Häcken.

Berg scoret kampens første mål mot Hammarby, før tidligere RBK-spiller Stefano Vecchia doblet ledelsen fem minutter før pause.

Otto Rosengren sørget for 3-0 i andre omgang, før Viktor Djukanovic fastsatte resultatet til 1-3 med en redusering på overtid.

Per-Mathias Høgmo og Häcken så ut til å måtte nøye seg med 2-2 mot Halmstad, men på overtid ble Even Hovland matchvinner og sikret 3-2.

Tomas Totland ble byttet inn for Häcken med 19 minutter igjen av kampen. Lars Sætra tegnet seg på scoringslisten for Kalmar i 3-0-seieren over Elfsborg.