Menu
Enzo Fernández skal være sterkt ønsket i Chelsea. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

Benfica legger VM-stjernes overgang til Chelsea død: – Han er vår spiller

Benfica-trener Roger Schmidt heller kaldt vann i årene på Chelsea-fans som håper at London-klubben skal sikre seg den argentinske VM-stjernen Enzo Fernández.

Av NTB | 09.01.2023 18:25:14

Sport: Fernandez, som var strålende for Argentina på veien mot VM-tittelen i Qatar før jul, har vært satt i forbindelse med en overgang til Chelsea den siste tiden. Spilleren selv skal også ha vist stor interesse for å bytte klubb.

I den portugisiske storklubben Benfica har man imidlertid ingen planer om å slippe Fernandez.

– Jeg sa det allerede på pressekonferansen i forrige uke og også etter kampen mot Portimonense. Saken med Enzo er avsluttet. Det er ikke noe tema lenger, sa trener Schmidt mandag ifølge Metro.

– Han er vår spiller, han er i veldig god form, han trener bra, han er glad for å være her, han er en del av troppen og han er en nøkkelspiller. Så jeg mener jeg allerede har sagt alt som skal sies om ham, fortsatte Benfica-toppen.

Det har vært rapportert at Fernandez selv skal ha forsøkt å presse gjennom overgangen til Chelsea. Midtbanestjernen skal blant annet ha reist hjem til Argentina i nyttårshelgen uten klubbens tillatelse.

21-åringen skal ha en utkjøpsklausul i sin kontrakt på 120 millioner euro, tilsvarende 1,27 milliarder norske kroner.

(©NTB)

Flere nyheter: