Menu
Lionel Messi er klar for Inter Miami. Foto: Lewis Joly / AP Photo / NTB.

Bekreftet: Lionel Messi klar for Beckhams MLS-klubb Inter Miami

Det har i lang tid haglet med rykter om hva som er neste stopp for Lionel Messi. Nå er han bekreftet klar for MLS-klubben Inter Miami.

Av NTB | 07.06.2023 21:09:32

Sport: Det bekrefter Messi selv i et intervju med avisen Mundo Deportivo.

Det har lenge vært klart at den lille fotballmagikeren ikke ville forlenge kontrakten med Paris Saint-Germain. Derfor har det versert mange rykter om hva som blir hans neste karrieresteg.

Nå har han endt på Inter Miami. Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spilleren David Beckham opprettet MLS-klubben så sent som i 2018.

Tidligere onsdag meldte den anerkjente spanske journalisten Guillem Balagué at Messi hadde bestemt seg for fortsette profflivet i USA.

Balagué skrev at argentineren også takket nei til et svært lukrativt tilbud fra den saudiarabiske klubben Al-Hilal. Miami-avtalen skal inkludere samarbeid med store merkevarer som Adidas (Messis skoleverandør siden 2006) og Apple.

Messi har en av de best imponerende fotballkarrierene å se tilbake på. 35-åringen har vunnet alt som er å vinne med både klubb- og landslag, og han har notert seg med utrolige 884 mål og 395 assist på 1049 kamper.

Det gir et målpoengssnitt på 1,2 per kamp.

Messi har i mange år hatt et feriested i Florida og besøkt det ganske hyppig, ifølge avisen Miami Herald.

Han har flere ganger gjennom andre del av karrieren uttalt at han kan se for seg å avslutte spillertilværelsen i Major League Soccer (MLS).

(©NTB)

Flere nyheter: