Menu
Christian Michelsen blir ny Sarpsborg-trener. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Bekreftet: Christian Michelsen ny Sarpsborg-trener

Christian Michelsen (48) får ansvaret som ny hovedtrener i Sarpsborg 08. Han erstatter svenske Stefan Billborn, som nylig skilte lag med klubben.

Av NTB | 25.06.2024 18:13:09

Sport: Det opplyser klubben i sine mediekanaler. 48-åringen er blitt enig med klubben om en avtale som gjelder ut 2026-sesongen. NTB erfarte tidligere tirsdag at avtalen var i boks. Sarpsborg Arbeiderblad meldte om utviklingen mandag.

Første oppgave for 48-åringen blir å lede laget mot serieleder Bodø/Glimt til fredag.

Michelsen har stått uten jobb siden han fikk sparken som Kristiansund-sjef i august i fjor, halvannet år etter at han hadde signert en ny fireårskontrakt. Michelsen spilte selv for nordmørsklubben fra 2008 til 2013, før han tok over ansvaret som hovedtrener året etter.

NTB vet at Michelsen har vært i samtaler med Aalesund om den ledige trenerjobben der etter at Christian Johnsen fikk sparken nylig.

Sarpsborg har slitt tungt i første tredel av årets sesong. Etter elleve spilte kamper har blåtrøyene sanket kun ti poeng. Bare Sandefjord har startet sesongen svakere.

Søndag meddelte klubben at Stefan Billborn og assistent Joachim Björklund var ferdige i klubben etter to og et halvt år. Det skjedde kun én måned etter at trenerduoen var i et fire timer langt møte med sportssjef Hampus Andersson og flere fra styret. Der ble det diskutert hvordan klubben skulle snu situasjonen sportslig.

(©NTB)

Flere nyheter: