Menu
Lionel Messi har bestemt seg for Inter Miami. Foto: Michel Euler / AP Photo / NTB.

BBC: Lionel Messi har bestemt seg – går til Beckhams MLS-klubb Inter Miami

Det har i lang tid haglet med rykter om hva som er neste stopp for Lionel Messi. Nå har han ifølge den BBC-tilknyttede journalisten Guillem Balagué bestemt seg.

Av NTB | 07.06.2023 15:48:56

Sport: – Messi har bestemt seg. Hans reisemål: Inter Miami, skriver Balagué på Twitter og i en artikkel for BBC.

Balagué er en svært anerkjent spansk journalist og skrev blant annet selvbiografien til Messi fra 2013. Da han skrev boken skal han ha kommet svært tett på argentineren.

Balague skriver at Messi også har takket nei til et svært lukrativt tilbud fra den saudiarabiske klubben Al-Hilal. Miami-avtalen skal inkludere samarbeid med store merkevarer som Adidas og Apple.

Det har lenge vært klart at den lille fotballmagikeren ikke ville forlenge kontrakten sin med Paris Saint-Germain. Derfor har det versert mange rykter om hva som blir hans neste karrieresteg.

Nå skal han ha endt på David Beckhams MLS-klubb Inter Miami. Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spilleren Beckham opprettet klubben så sent som i 2018.

Messi har en av de best imponerende fotballkarrierene å se tilbake på. 35-åringen har vunnet alt som er å vinne med både klubb- og landslag, og han har notert seg med utrolige 884 mål og 395 assist på 1049 kamper.

Det gir et målpoengssnitt på 1,2 per kamp.

(©NTB)