Menu
Xabi Alonso er et hett navn i trenerkabalen. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

Bayerns ærespresident om trenerjakten: – Nærmest umulig å hente Alonso

Uli Hoeness (72) vet ikke hvem som blir Bayern Münchens neste trener, men ærespresidenten tror det blir svært vanskelig å lokke Xabi Alonso vekk fra Leverkusen.

Av NTB | 28.03.2024 17:43:02

Sport: Alonso leder et Leverkusen-lag som er på vei mot en sensasjonell sesong. De leder ligaen ti poeng foran Bayern med åtte kamper igjen av årets sesong. Også i europaligaen kjemper laget om det helt store.

Den tidligere spanske midtbaneeleganten Alonso har de siste månedene vært mye nevnt i trenerbildet i europeiske storklubber. Til sommeren står både Bayern og Liverpool uten hovedtrener, og Alonso, som har spilt for begge klubbene, er ifølge flere medier på ønskelistene.

Hoeness tror på sin side at det vil bli tøft å hente Alonso ut av Leverkusen.

– Man skal ikke glemme at han trener en klubb som er på vei til å bli tysk mester. Han har mye å takke klubben for. Slik som jeg kjenner ham, tror jeg han lener mot å fortsette for jeg tror ikke han vil forlate det, sier Hoeness, Ifølge Bild.

– Hvis han har suksess også i årene som kommer, tror jeg det vil bli lettere å lokke ham vekk derfra. Vi får se om noen klarer det i år, men jeg tror det er veldig vanskelig, nær sagt umulig, fortsetter han.

(©NTB)