Bayern München vant 4-3 mot Liverpool i Singapore. Foto: Danial Hakim/ AP/ NTB.

Bayern vant målfest mot Liverpool – fire innslupne for Merseyside-laget

En kanonkule på overtid fra Bayern München-talent Frans Krätzig avgjorde 4-3-kampen mot Liverpool i Singapore onsdag.

Av NTB | 02.08.2023 15:33:24

Sport: Unggutten fikk drømmetreff få minutter før slutt, og ballen smalt inn bak Liverpool-målvakt Alisson.

Før to minutter var unnagjort kombinerte Cody Gakpo og Diogo Jota seg flott fram mot tyskernes mål, og førstnevnte satte sikkert inn 1-0. Etter 27 minutter doblet midtstopper Virgil van Dijk ledelsen med et kontant hodestøt.

Bayern var heller ikke ufarlige. Før pause sørget Serge Gnabry og Leroy Sane for at det sto 2-2.

Etter halvspilt andreomgang var Liverpool tilbake i ledelsen. En flott prestasjon fra colombianske Luis Diaz skaffet Merseyside-klubben 3-2. Med ti minutter igjen glapp det imidlertid nok en gang i de bakre rekkene til Liverpool, og Josip Stanisic utlignet for Bayern.

Liverpools nysigneringer Dominik Szoboszlai og Alexis MacAllister fikk begge flere verdifulle minutter i den røde trøyen. I tillegg hadde forsvarsbauta van Dijk sin første opptreden som offisiell klubbkaptein. Han overtok ansvaret etter Al-Ettifaq-klare Jordan Henderson.

13. august Premier League-åpner Liverpool med storkamp borte mot Chelsea. Den regjerende Bundesliga-mesteren Bayern spiller første seriekamp borte mot Werder Bremen helgen etter.