Bayern München startet sesongoppkjøringen med 27-0-seier mot et amatørlag. Her er klubbens startellever borte mot Manchester City i Champions League-kvartfinalen sist sesong. Foto: Jon Super / AP / NTB

Bayern vant 27-0 i første treningskamp

Bayern München holdt ikke igjen på slagkraften i tirsdagens testkamp mot amatørlaget Rottach-Egern. Tre spillere noterte fem mål i 27-0-seieren.

Av NTB | 18.07.2023 21:03:28

Sport: Det sto 7-0 etter en halvspilt omgang, og til pause hadde stillingen kommet opp i hele 18-0. Bayerns spisstalent Jamal Musiala ble den første for kvelden til å score fem ganger.

Noen minutter senere sto Mathys Tel med samme antall. Begge ble byttet ut i hvilen, og blant innbytterne var midtbanemannen Marcel Sabitzer. Østerrikeren scoret fem mål på rappen fra det 50. til 72. minutt.

Det er ikke første gang at Bayern München trener på angrepspill mot amatørspillerne i Rottach-Egern. I 2018 vant de 20-2, og året etter ble det 23-0.

Tirsdagens kamp var storklubbens første i oppkjøringen til en ny sesong. Neste test blir av et helt annet kaliber når tyskerne skal bryne seg på Champions League-vinner Manchester City. Møtet er lagt til Japan og spilles 26. juli.