Menu
Bayern München-president Herbert Hainer (midten) er lei av at Barcelona prøver å lokke Joshua Kimmich til Spania. Foto: Matthias Schrader / AP Photo / NTB.

Bayern-topp irritert på Barcelona: – Jeg forstår det ikke

Bayern Münchens styreleder og klubbpresident Herbert Hainer har sett seg lei på Barcelonas offentlige frierier til Joshua Kimmich.

Av NTB | 19.06.2023 08:19:13

Sport: Etter at det ble klart at Sergio Busquets er ferdig i den katalanske storklubben, har Barcelona-trener Xavi vært svært åpen om at han ønsker Kimmich som erstatter.

– Vel, Kimmich har en kontrakt, så hvis døren er åpen, bør vi forhandle med Bayern München. Vi ønsker en spiller som går rett inn i laget, (Martin) Zubimendi og Kimmich er supre toppspillere, uttalte Xavi først i et intervju med Mundo Deportivo, før han fortsatte i et intervju med journalisten Gerard Romero:

– Jeg snakket med ham i Qatar. Vi møttes på et arrangement. Han sa at han var en fan av meg. Han er under kontrakt med Bayern, så det er opp til ham. Men se på Lewandowski, han ville komme.

Uttalelsene har ikke falt i god jord hos Bayern-presidenten, som er veldig klar på at han ønsker å beholde den tyske midtbanespilleren.

– Jeg forstår det ikke helt, må jeg ærlig talt si. Hvorfor graver de så åpent og offensivt etter spilleren vår? sa Hainer til tyske Sky Sports, ifølge Bild.

– Joshua er en fast spiller for oss. Han er en leder, han er vår tredje kaptein. Vi har planer om å bygge laget rundt ham, la han til.

(©NTB)