Robert Lewandowski og Barcelona tapte for Almería søndag. Foto: Jose Breton / AP / NTB

Barcelona tapte overraskende for Almería

Barcelona er serieleder i LaLiga, men gikk på et skikkelig feilskjær søndag da katalanerne tapte 0-1 for Almería. Dermed er luken på tabelltopp sju poeng.

Av NTB | 26.02.2023 20:35:35

Sport: Barcelona kunne øke avstanden ned til Real Madrid i titteljakten i LaLiga etter at de sistnevnte spilte uavgjort i derbyet mot Atlético Madrid lørdag.

Den muligheten glapp på bortebane mot Almerí. El Bilal Touré sendte vertene i føringen etter 24 minutter. 21-åringen fra Mali satte dermed inn sitt sjette mål i ligaen denne sesongen.

Barcelona klarte aldri å finne veien til nettmaskene og avga dermed alle poengene. Etter 23 serierunder topper Barcelona tabellen med 59 poeng.

Neste kamp i ligaen er mot Valencia, men først skal første semifinale i den spanske cupen spilles mot erkerivalen Real Madrid.

Den norske Celta-spissen Jørgen Strand Larsen ble byttet inn i 2. omgang da laget hans vant 3-0 over Valladolid. Han spilte de siste 35 minuttene og var på banen da Gabriel Veiga fastsatte resultatet. Veiga var kampens store spiller. Han scoret de to siste målene etter å ha assistert på det første.

Larsen har scoret to mål og levert tre målgivende på 19 kamper i LaLiga denne sesongen. Han vil trolig være en del av troppen når Norge innleder EM-kvalifiseringen med bortekamper mot Spania og Georgia neste måned.

Osasuna blir neste motstander i ligaen for Celta.