Menu
Spanias fotballpresident Luis Rubiales er suspendert i 90 dager av Fifa. Han har nektet å gå fra stillingen. Foto: RFEF / Europa Press / AP / NTB

Avis: Ny video av Hermoso som spøker om VM-kysset – Rubiales har gitt den til Fifa

Den spanske avisa El Español har publisert en video fra Spanias lagbuss etter VM-gullet og det omstridte kysset mellom Jennifer Hermoso og Luis Rubiales.

Av NTB | 30.08.2023 14:04:57

Sport: Den suspenderte spanske fotballpresidenten Rubiales har nå sendt videoklippet til Det internasjonale fotballforbundet (Fifa), skriver El Español.

Videoen viser Hermoso med sine lagvenninner hvor hun spøker og ler om episoden. Idet Rubiales kommer om bord i bussen, roper spillerne «kyss, kyss, kyss!». I videoen viser også Hermoso bilde av den tidligere spanske keeperen Iker Casillas som kysser TV-reporter og daværende kjæreste Sara Carbonero etter VM-gullet i 2010.

Rubiales er suspendert av Fifa i 90 dager, men han bedyrer fortsatt sin uskyld og nekter å fratre stillingen sin. Rubiales er også visepresident i Det europeiske fotballforbundet (Uefa).

I etterkant av kysset mellom Hermoso og Rubiales har Hermoso omtalt episoden som «en impulsiv, macho handling, malplassert og uten noen form for samtykke fra min side».

Mandag kveld gikk lederne for de regionale fotballforbundene i Spania ut og krevde at Rubiales går av som president. Spanske regjeringsmedlemmer og høytstående FN-tjenestemenn har også kastet seg inn i debatten.

Mandag ble det kjent at påtalemyndigheten i Spania har åpnet sak mot Rubiales for mulig seksuelt overgrep.

(©NTB)

Flere nyheter: