Menu
Branns trener Oliver Harder har sikret seg enda en forsterkning. Foto: Annika Byrde / NTB

Australsk landslagsspiller klar for Brann: – En kraftpakke av en spiss

Brann har forsterket troppen med Larissa Crummer (27) fra det australske laget Brisbane Roar. Hun har signert en toårskontrakt.

Av NTB | 28.03.2023 11:24:03

Sport: – Jeg er en høy, sterk og veldig fysisk spiller. Som spiller ser jeg alltid etter bakrom og er god i kombinasjonsspill. Jeg har alltid lyst til å vinne og gir alt for laget. I Brann ønsker jeg å vinne trofeer og utvikle meg videre som spiller, sier Crummer til Branns nettside.

Denne sesongen har hun spilt 15 kamper og scoret fire mål for Brisbane Roar. 27-åringen står med 33 kamper for Australia.

– Hun er en kraftpakke av en spiss både i vekst, kraft og topphastighet. Hun vil tilføre oss større bredde i front som gjør oss mindre sårbar og som gir trenerteamet langt større fleksibilitet inn mot de forskjellige kampene, sier sportslig leder Aleksander Olsen i Brann.

Brann har mistet mange spillere før årets sesong. Blant dem er Lisa Naalsund, Tuva Hansen, Guro Bergsvand og Therese Sessy Åsland.

Nanne Ruuskanen, Natasha Anasi-Erlingsson, Andrine Stolsmo Hegerberg, Alyssa Walker og Sara Ritter er blant forsterkningene inn for de regjerende mesterne.

– Nå har vi kanskje landets mest spennende offensive spillere og flere spillere som kan spille i ulike posisjoner som gjør at vi skal kunne prestere så godt som vi ønsker å gjøre i tiden som kommer, sier Olsen.

Brann er blant favorittene til å gå til topps igjen i Toppserien med sterk konkurranse fra Rosenborg og Vålerenga.

Bergenserne serieåpnet med 2-1-seier over Lyn sist helg. Lørdag venter Åsane på Stemmemyren, og da kan Crummer få sin debut.

(©NTB)

Flere nyheter: