Madelene Stavnar fikk en 11.-plass på kvinnenes europatour i Australia etter at det ble spilt bare en runde i Australian Classic. De øvrige rundene regnet bort. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB

Australian Classic i golf regnet bort – avgjort etter en runde

Madelene Stavnar trengte bare å spille en runde for å ta en delt 11.-plass i Australian Classic på europatouren i golf.

Av NTB | 07.04.2024 18:53:02

Sport: På grunn av dårlig vær var det gjennomført bare en runde i løpet av fredag og lørdag. Det var meningen at vinnerne skulle kåres etter ytterligere en runde søndag, men det regnet så kraftig at spill ikke var mulig.

Arrangøren besluttet at danske Nicole Broch Estrup, australske Jess Whitting og Tsai Pei-ying fra Taiwan skulle utropes til vinnere av turneringen. De leverte alle en 66-runde lørdag.

– Jeg hadde mest lyst til å spille golf. Det er uheldig at vi ikke kunne spille mer, men vi kan ikke gjøre noe med været, sa Estrup etter sin første seier siden 2015.

Tre slag bak var Stavnar på delt 11.-plass etter en runde som inneholdt en eagle, fire birdier og tre bogeyer.

Dorthea Forbrigd endte på delt 39.-plass, mens Marianne Skarpnord slet veldig og endte på delt 121.-plass av de 133 deltakerne.

Neste turnering på kvinnenes europatour er i Sør-Afrika om to uker.