Fredrik Aursnes bommet på straffe for Benfica fredag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Aursnes med straffebom i Benfica-seier

Fredrik Aursnes bommet på straffespark, men Benfica slo likevel Portimonense 1-0 i den portugisiske toppligaen i fotball fredag.

Av NTB | 06.01.2023 22:05:30

Sport: Missen kom etter snaut 20 minutter. Nordmannen skjøt hardt, men keeper Kosuke Nakamura fikk hånden på ballen og avverget.

Dermed står sunnmøringen fortsatt uten scoring for klubben han signerte for før sesongstart. Nordmannen har fått mye tillit og var involvert i alle kampene i mesterligaens gruppespill i høst.

Straffebommen ble ikke utslagsgivende. Ti minutter tidligere satte nemlig João Mario ballen i mål fra straffemerket. Det ble kampens eneste mål. Aursnes spilte hele oppgjøret.

Benfica troner på tabelltopp etter 15 spilte kamper. Det skiller seks poeng ned til Braga på andreplass.