Fredrik Aursnes spiller god fotball i Portugal. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Aursnes i praktslag – scoret i storseier

Fredrik Aursnes fortsetter sin fine form i Benfica inn mot landslagsoppholdet. Lørdag kveld ble han kåret til banens beste i 4-0-seieren over Vitoria Guimarães.

Av NTB | 03.09.2023 09:44:40

Sport: Trepoengeren gjør at Benfica overnatter på tabelltopp før rivalene Porto, Sporting og Boavista spiller søndag. Aursnes’ lag har vunnet tre kamper på rad etter 2-3-nederlaget for Boavista i serieåpningen.

Det ble en kontrollert affære for Benfica på hjemmebane lørdag. Vertene tok ledelsen gjennom et selvmål etter ti minutter, og Vitoria ble kort etter redusert til ti mann da João Mendes fikk rødt kort.

Angel Di Maria og Orkun Kökcü økte ledelsen før pause. Aursnes la på til 4-0 like etter hvilen med et volleyskudd som spratt i mål.

– Ikke dårlig. Jeg var kanskje litt heldig med avslutningen, men det var godt å få et mål her, sa den norske midtbanemannen.

Aursnes ble også utnevnt til banens bestemann, opplyser Benfica.

Den kommende perioden venter landslagsfotball for sunnmøringen. Norge møter Jordan til treningskamp på Ullevaal stadion torsdag og Georgia i EM-kvalifiseringen samme sted fem dager senere.