Menu
Mikel Arteta kan se sitt Arsenal-lag sikre avansement og gruppeseier i mesterligaen onsdag, men det blir uten Fábio Vieira, som har gjennomgått en operasjon. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP / NTB

Arsenals Vieira operert – blir ute en stund

Arsenal-spiller Fábio Vieira har blitt operert for et lyskeproblem og kommer til å være ute av spill en god stund.

Av NTB | 28.11.2023 18:50:02

Sport: Det avslørte manager Mikel Arteta på pressekonferansen foran onsdagens mesterligakamp mot Lens.

– Han har hatt noe ubehag. Vi prøvde alternativ behandling, og det ble ikke bedre. Derfor sendte vi ham til en spesialist, og rådet var å gjennomføre en operasjon. Det ble gjort mandag, sa Arteta, som ikke tror Vieira er tilbake før den korte vinterpausen i januar.

– Vi må vente og se, men vi regner ikke med det.

Arteta sa at det er mulig, men ikke sikkert, at Emil Smith Rowe og Thomas Partey er kampklare igjen før vinterpausen. Martin Ødegaard er derimot friskmeldt igjen og spilte i helgens seier over Brentford som sendte laget til tabelltopp.

Arsenal vil sikre gruppeseieren i mesterligaen om laget greier å revansjere bortetapet mot Lens fra tidligere i høst. Klubben har vunnet tre av fire kamper så langt i sitt gjensyn med mesterligaen.

– Det er ikke lett å gå videre i mesterligaen. Man må svette og ofre mye for å vinne. Det gjør meg stolt, og jeg føler at dette er nivået denne klubben skal spille på. Vi har kommet tilbake i Europa for å være klubben vi ønsker å være, sa Arteta.

(©NTB)

Flere nyheter: