Menu
Gabriel Martinelli må se mesterligastarten fra sidelinjen. Foto: Jon Super / AP / NTB

Arsenal-profil skadd – Ødegaard hylles før mesterligacomebacket

Arsenal må klare seg uten Gabriel Martinelli i onsdagens mesterligaåpning mot PSV Eindhoven. Martin Ødegaard har vært sentral på vei tilbake til mesterligaen.

Av NTB | 19.09.2023 17:02:59

Sport: Arsenal har ikke vært i mesterligaen siden 2016/17. Siden den gang har klubben vært gjennom en stor utskiftning både i styrerommet og ute på banen. Blant annet har Martin Ødegaard vært en sentral brikke siden overgangen fra Real Madrid.

Foran sist sesong ble han utnevnt til kaptein, en rolle han har vist at han behersker.

– Han er vår kaptein og en viktig spiller for oss. Han har utviklet seg over denne reisen med oss. Han har vært sentral i alt vi har gjort og spiller slik vi ønsker å spille, sa Arteta på tirsdagens pressekonferanse.

Spanjolen gleder seg til å lede sin første mesterligakamp som manager.

– Jeg føler meg stolt og gleder meg. Det er lenge siden vi har vært i denne turneringen, og det er første gang for meg som manager, sa Arteta og la til:

– Vi har jaktet på det og kjempet for det. Nå må vi nyte utfordringen.

Han opplyste samtidig at den brasilianske lynvingen Gabriel Martinelli mister onsdagens kamp med skade. Det hersker også tvil om helgens rivalkamp mot Tottenham i Premier League.

– Han vil helt klart være ute i morgen. Det er mulig at han rekker kampen mot Tottenham. Vi skal ta noen flere tester, så får vi se, sa Arteta.

(©NTB)

Flere nyheter: