Martin Ødegaard scoret for Arsenal i mesterligaen onsdag. Foto: Kin Cheung / AP Photo / NTB

Arsenal knuser Lens i mesterligaen – Ødegaard på scoringslisten

Martin Ødegaard er blant dem som har sørget for at Arsenal leder med fem mål til pause i mesterligaoppgjøret mot Lens i London.

Av NTB | 29.11.2023 22:09:48

Sport: Nordmannen dukket opp i feltet og hamret inn 5-0-scoringen på hel volley ett minutt på overtid av den første omgangen.

Etter regelrett overkjøring i førsteomgangen, er London-klubben godt på vei mot å revansjere 1-2-tapet mot samme motstand tilbake i oktober.

Kai Havertz, Gabriel Jesus, Bukayo Saka og Gabriel Martinelli har også bidratt med scoringer i målfesten i England.

I Spania vendte PSV til seier mot Sevilla i samme gruppe og holdt liv i håpet om avansement til sluttspillet.

Sergio Ramos (scoring i det 24. minutt) og Youssef En-Nesyri (47. min) så ut til å sikre Sevillas første seier i årets mesterliga, men Lucas Ocampos skapte spenning igjen da han fikk sitt andre gule i det 66. minutt.

Ismael Saibari scoret umiddelbart etterpå, før Nemanja Gudelj satte ballen i eget nett snaue ti minutter før slutt.

To minutter på overtid nikket Ricardo Pepi inn 3-2, og PSV satt igjen med samtlige tre poeng fra oppgjøret.

PSV klatrer opp på andreplassen i gruppen før ferdigspilt femte runde. Sevilla har på sin side ingen mulighet til å ta seg videre lenger.