Jørgen Strand Larsen viste seg fram mandag. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Annullert mål og tverrliggertreff for Strand Larsen – Celta tapte etter overtidsdrama

Jørgen Strand Larsen var uhyre nær scoring da Celta Vigo røk 1-2 i bunnkampen mot Las Palmas i spansk fotball mandag. Kampen ble avgjort langt på overtid.

Av NTB | 02.10.2023 23:12:44

Sport: Scoringen til grekeren Anastasios Douvikas midt i annen omgang så en stund ut til å ha avgjort kampen i Celtas favør. Seks minutter før full tid utlignet imidlertid Jonathan Vieira for vertene.

Sju minutter på overtid var snuoperasjonen så et faktum for vertene. Vieira gjorde forarbeidet da Marc Cardona avgjorde kampen.

Før scoringene kunne Jørgen Strand Larsen ha scoret både én og to ganger.

Etter en drøy halvtimes spill i første omgang rundet østfoldingen Las Palmas-keeper Alvaro Valles og satte ballen i tomt mål. Scoringen ble imidlertid annullert etter VAR-sjekk.

Videodommerne fant en situasjon i forkant av målet som etter gjentatte repriser ble vurdert til å kvalifisere til et frispark for hjemmelaget.

Strand Larsen hamret også ballen i tverrliggeren før pause da han fikk sjansen til å avslutte fra god posisjon.

Den norske landslagsspilleren, som står med to ligamål denne sesongen, ble byttet ut med ni minutter igjen å spille. Fra benken fikk han se alle poengene glippe.

Tapet betyr at Celta Vigo, som har slitt tungt de siste ukene, ligger på plassen under nedrykksstreken. Fem poeng er den magre fangsten så langt.