Carlos Alcaraz vant sin første kamp etter et langt skadeavbrekk. Foto: Natacha Pisarenko / AP

Alcaraz tilbake med seier etter langvarig skadeavbrekk

Tennisstjernen Carlos Alcaraz vant i tre sett over Laslo Djere i ATP 250-turneringen i Buenos Aires. Det var spanjolens første kamp på touren siden november.

Av NTB | 16.02.2023 07:45:40

Sport: Alcaraz vant med settsifrene 6-2, 4-6, 6-2 over Djere, som er rangert som nummer 57 på verdensrankingen.

– Det var en god følelse å vinne igjen. Det har vært en lang stund for meg uten konkurranse og kamper. Det har bare vært hvile, så det var deilig å endelig få sin første seier for 2022, sa Alcaraz etter seieren ifølge DPA.

Under Masters 1000-turneringen i Paris i november i fjor ble Alcaraz skadd i kvartfinalen mot Holger Rune. Det holdt 19-åringen ute av blant annet ATP-sluttspillet, der Alcaraz egentlig var toppseedet.

Alcaraz var også toppseedet til Australian Open i januar, men mistet Grand Slam-turneringen som følge av en muskelskade i høyre bein. Dermed måtte 19-åringen gi slipp på plassen som verdensener til Novak Djokovic, som vant årets utgave av Australian Open.

Den spanske tenniskometen hadde et fantastisk 2022, der Alcaraz både ble verdensener og vant US Open som noen av høydepunktene.

I neste runde av turneringen i Argentina møter spanjolen Dusan Lajovic. Casper Ruud vant den samme ATP-turneringen i fjor, samt i 2020.