Menu
Carlos Alcaraz er klar for finalen i Indian Wells. Foto: Mark J. Terrill / AP / NTB

Alcaraz kan bli verdensener igjen – møter formsterk Medvedev i Indian Wells-finalen

Tennisstjernene Carlos Alcaraz og Daniil Medvedev er klare for finalen i ATP 1000-turneringen Indian Wells. Der er det mye som står på spill.

Av NTB | 19.03.2023 11:04:10

Sport: Det spanske stjerneskuddet Alcaraz slo ut italienske Jannik Sinner med settsifrene 7-6 (7-4), 6-3. Dermed kan 19-åringen bli verdensener igjen om han går hele veien i storturneringen i California.

19-åringen ble tidenes yngste verdensener for herrene i fjor høst, etter at han vant US Open-finalen mot Casper Ruud. I januar mistet han den til Novak Djokovic etter sistnevntes triumf i Australian Open.

– Jeg vet at om jeg vinner i morgen, så er jeg verdensener igjen. Jeg vil prøve å ikke tenke for mye på det og bare fokusere på det jeg skal gjøre, sa Alacaraz etter semifinalen.

I finalen møter spanjolen Medvedev som trengte åtte matchballer for å slå ut Frances Tiafoe. Kampen endte 7-5, 7-6 (7-4).

Dermed er russeren klar for sin fjerde ATP-finale på fem uker. Det er første gang siden Andy Murray i 2016 at noen har tatt seg til fire finaler på fem uker.

Verken Alcaraz eller Medvedev har vunnet Indian Wells tidligere.

(©NTB)

Flere nyheter: