Menu
Akor Adams forlater Lillestrøm til fordel for franske Montpellier. 23-åringen har blitt en helt blant kanarifansen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Akor Adams forlater LSK – fortsetter karrieren i franske Montpellier

Nigerianske Akor Adams (23) har spilt sin siste kamp for Lillestrøm. Eliteseriens toppscorer er klar for Montpellier i den franske toppdivisjonen.

Av NTB | 07.08.2023 15:04:36

Sport: Det bekrefter Lillestrøm på sine hjemmesider. Ifølge franske L’Equipe betaler Montpellier om lag 56 millioner kroner for angrepsspilleren.

Adams har rukket å bli en yndling på Åråsen siden han ble hentet til Lillestrøm fra Sogndal i januar i fjor. Eliteseriedebuten og det første målet kom mot HamKam 2. april samme år.

For en uke siden tok Adams et tårevått farvel med hjemmesupporterne da Lillestrøm tok imot HamKam. Spissen var suspendert til oppgjøret, men heiet på lagkameratene sammen med de gulkleddes supportere.

– Jeg ønsket bare å nyte dagen i dag. Jeg spilte ikke, og det er en stund siden jeg har spilt, så jeg ville bare kose meg sammen med fansen og lagkameratene mine, sa Adams til Romerikes Blad.

23-åringen har gjort 15 mål på like mange kamper i Eliteserien denne sesongen. Det er ett mål mer enn Bodø/Glimts Amahl Pellegrino.

(©NTB)

Flere nyheter: