Menu
Glenn Solberg ser seg om etter en ny assistent på det svenske håndballandslaget, melder Aftonbladet. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Aftonbladet: Glenn Solberg vil bytte ut tidligere Elverum-profil

Tidligere Elverum-sjef Michael Apelgren er ferdig som Glenn Solbergs assistent på det svenske håndballandslaget etter OL, melder Aftonbladet.

Av NTB | 22.05.2024 11:40:29

Sport: Apelgren ble hentet inn som Solberg-assistent sommeren 2022 og erstattet da nåværende Norge-assistent Martin Boquist, som før det hadde blitt fjernet fra jobben. I etterkant var Boquist kritisk mot prosessen til Det svenske håndballforbundet og landslagssjef Solberg.

– Alt annet enn at Glenn ikke ville ha meg med videre, er skitsnakk, sa Boquist til Aftonbladet.

Solberg ønsket ikke å kommentere Boquists påstander da saken ble kjent, men innrømmet senere at han sto bak beslutningen om å fjerne assistenten.

Snaut to år senere er Apelgren ferdig, melder Aftonbladet. Apelgren skal fremover trene ungarske Pick Szeged, men har gjort det klart at han ønsker å kombinere det med landslagsjobben også etter sommeren. Det virker det ikke som han får muligheten til.

Ifølge Aftonbladet har Solberg tatt kontakt med den tidligere landslagsstjernen Ola Lindgren i jakten på en ny assistent etter sommerens OL-turnering i Frankrike.

Lindgren har tidligere vært landslagssjef.

– Jeg har hatt samtaler med Glenn, sier Lindgren til Aftonbladet.

Ifølge avisen skal Lindgren også ha vært i samtaler med landslagsansvarlig Hanna Fogelström uten at et konkret tilbud har blitt lagt på bordet ennå.

(©NTB)