Menu
Anna Jøsendal innrømmer at det har vært stor misnøye i spillergruppen under Hege Riises ledelse. Foto: Lise Åserud / NTB

Adressa og Jøsendal: Misforståelse om misnøye blant landslagsspillerne

RBK-spiller Anna Jøsendal ble i Adresseavisen sitert på at hun kjenner til misnøye på kvinnelandslaget i fotball. Uttalelsen skal ha bygget på en misforståelse.

Av NTB | 01.09.2023 21:14:51

Sport: Fredag kom nyheten om at Hege Riise fratrer som landslagssjef for de norske fotballkvinnene. Det skjer bare ett år etter at hun fikk jobben.

– Jeg må si jeg ble litt overrasket, sier landslagsspiller Jøsendal i et intervju med Adresseavisen.

22-åringen ble også sitert på at NFFs Riise-beslutning var riktig gitt at det var misnøye blant spillerne. Den uttalelsen skal ha bygget på en misforståelse.

– Jeg har egentlig ikke lagt merke til noe. Jeg tok utgangspunkt i det som har stått i media, og jeg kjenner meg egentlig ikke igjen i det. Så det kom feil fram, sier Jøsendal til VG.

Adresseavisens sportsleder Yngve Bergli bekrefter misforståelsen.

– Her var vi enige om at vi hadde misforstått hverandre, og at vi nå går videre, sier Adresseavisens sportsleder Yngve Bergli til VG.

RBK-profilen Jøsendal var en del av landslaget som deltok i fotball-VM i Australia og New Zealand i sommer. Norge forsvant ut av mesterskapet i åttedelsfinalen mot Japan.

Fotballpresident Lise Klaveness og generalsekretær Karl-Petter Løken begrunnet fredag Riises avgang med at de ønsket en mer tydelig trenerprofil til å håndtere landslaget i framtiden.

(©NTB)

Flere nyheter: