Menu
Nottingham-manager Nuno Espirito Santo straffes knallhardt. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Nottingham-manager Nuno Espírito Santo ilagt tre kampers utestengelse og kjempebot

Nottingham Forest-manager Nuno Espirito Santos får ikke lede Premier League-klubben i tre kamper etter at han skal ha oppført seg upassende på sidelinjen nylig.

Av NTB | 18.10.2024 13:49:50

Sport: Det er en uavhengig disiplinærkomité som har besluttet straffen som ilegges Nottingham-toppen, melder Det engelske fotballforbundet.

Santo har vært anklaget for å benytte upassende bråk og oppføre seg ufint under kampen mot Brighton nylig. Der fikk han rødt kort.

Nå foreligger altså straffen. Den innebærer at Santo må sette seg på tribunen i to kamper, samtidig som han må betale én bot på 55.000 britiske pund, tilsvarende 780.000 kroner.

Straffen betyr også at Santo må sone én ekstra kamp som følge av en betinget straff fra et tidligere regelbrudd.

Også Nottingham-spiller Morgan Gibbs-White er ilagt én kamps karantene for dårlig oppførsel under den samme kampen. Midtbanestjernen, som ble utvist, må ut med 20.000 pund i bot.

Brighton-manager Fabian Hurzeler, som også fikk rødt kort i den aktuelle kampen, må betale en standard bot på 8000 pund.

I en uttalelse fra det engelske forbundet heter det at Santo, Gibbs-White og Hurzeler har innrømmet det de er anklaget for.

(©NTB)

Flere nyheter: