LIVESENTER
Menu
ARKIVBILDE: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Slåsskamp på privat, Mistet førerkortet, Ungdommer skapte uro, Ungdommer truet, Flere personer arrestert og Farlig kjøring.

Av Egil M Solberg | 13.10.2024 07:00:54

Politilogg: Det har vært en natt med mange ordensforstyrrelser på Haugalandet. Her er noen av hendelsene fra nattens politilogg:

Slåsskamp på privat fest i Kopervik

Natt til søndag ble politiet tilkalt til en privat fest i Kopervik etter at uvedkommende forsøkte å delta og ble nektet adgang. Dette endte i en slåsskamp mellom festdeltakere og de uinviterte. Flere personer ble kjørt til legevakt for oppfølging av skader, og en av de fornærmede ble senere sendt til sykehus med mulige bruddskader i ansiktet. Politiet arresterte to mistenkte i morgentimene, og saken etterforskes videre.

Mann i 50-årene mistet førerkortet i Sveio

En mann i 50-årene ble lørdag kveld tatt av Utrykningspolitiet (UP) i Sveio etter å ha kjørt 96 km/t i en 60-sone. Førerkortet ble umiddelbart beslaglagt. Politiet fortsetter etterforskningen.

Ungdommer skapte uro i Kopervik

Lørdag kveld mottok politiet flere meldinger om ungdommer som skapte problemer i en dagligvarebutikk i Kopervik. Rundt 11-12 ungdommer nektet å forlate butikken og skremte kundene. De forlot stedet før politiet ankom.

Truet ungdommer i Kopervik

Litt senere på kvelden ringte en gruppe 15-åringer til politiet etter at en ruset mann jaget dem og tok tak i en av ungdommene. Mannen forlot området før politiet ankom. Ungdommene ble rådet til å unngå kontakt med ham.

Flere personer arrestert i Haugesund sentrum

Tre personer ble arrestert i Haugesund natt til søndag etter ulike ordensforstyrrelser. To menn i 20- og 50-årene ble pågrepet på Indre kai etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg. En tredje mann i 20-årene ble arrestert etter en privat fest der han nektet å forlate stedet og samarbeide med politiet.

Farlig kjøring på Karmøy

Flere meldinger om farlig kjøring på Vormedal mot Karmøy førte til at politiet stoppet en varebil natt til søndag. Føreren ble mistenkt for ruspåvirket kjøring og tatt inn for prøver. Saken er under etterforskning.

Flere nyheter: