Menu
Tvillingbabyene Khazmir og Khyzier Williams fra Georgia døde i orkanen Helene. De er orkanens yngste kjente ofre. Foto: Obie Lee Williams / AP / NTB

To tvillingbabyer er de yngste kjente ofrene for orkanen Helene i USA

To tvillinggutter som kun var én måned gamle døde sammen med sin mor i orkanen Helenes herjinger i delstaten Georgia i USA. De er orkanens yngste kjente ofre.

Av NTB | 05.10.2024 09:11:18

Ulykker og naturkatastrofer: 27 år gamle Kobe Williams og spedbarna Khyzier og Khazmir var hjemme i husvognen i Thomson i Georgia sammen med Williams’ mor Mary Jones da stormen begynte å ule.

Williams’ far Obie forteller nyhetsbyrået AP at han merket datteren var redd for sin egen sikkerhet, og at hun lovte ham å søke ly på badet sammen med barna til orkanen var over.

Alenemoren satt på soverommet med de to guttene og snakket med familiemedlemmer på telefonen mens stormen raste utenfor. Etter noen minutter sluttet hun å svare anropene deres.

Jones, som var i den andre delen av husvognen, forteller hun hørte et kraftig smell da et tre falt gjennom taket på datterens soverom. Både Williams’ og de to spedbarna ble senere funnet døde der.

– Jeg fikk bilder av guttene da de ble født og hver dag siden, men jeg hadde ikke rukket å dra for å besøke dem enda. Nå får jeg aldri møte barnebarna mine. Det er forferdelig, forteller Williams’ far til AFP.

Babyene, som ble født 20. august, er de yngste kjente ofrene for orkanen Helene som har krevd minst 200 menneskeliv på sin ferd gjennom Florida, Georgia, Tennessee, Virginia, North Carolina og South Carolina.

Blant andre unge ofre er en 7 år gammel jente og en 4 år gammel gutt som døde i uværet i Washington fylke i Georgia, rundt 80 kilometer unna der Williams-brødrene ble funnet omkommet.

(©NTB)

Flere nyheter: