Eliteseriens toppscorer Magnus Wolff Eikrem scoret et flott mål i Moldes seier over Tromsø. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Molde-seier i målfest mot Tromsø – kremmerhus fra toppscorer Eikrem

Eliteseriens toppscorer Magnus Wolff Eikrem scoret et lekkert mål i Moldes 5-3-seier over Tromsø. Han jages på toppscorerlisten av lagkamerat og tomålsscorer Kristian Eriksen.

Av NTB | 28.09.2024 16:01:18

Sport: Eikrem satte sitt 13. mål for sesongen etter fem minutter av kampen. 34-åringen dempet ballen på brystet, før han vendte opp og klinte til på hel volley fra like innenfor 16-meteren.

Molde hadde full kontroll før pause og doblet ledelsen etter 24 minutter da Kristian Eriksen scoret sitt ellevte mål for sesongen.

Tromsø så ut som et helt annet lag etter hvilen og reduserte fortjent ved Leo Cornic etter 56 minutters spill.

Men Molde lot seg ikke vippe av pinnen. Halldor Stenevik scoret på straffespark etter 72 minutter, før Ola Brynhildsen la på til 4-1 fem minutter senere. Leo Cornic ble tomålsscorer på tampen, før Eriksen satte 5-2 med sitt 12. mål for sesongen.

David Edvardsson reduserte til 3-5 på et frispark få sekunder før slutt.

Torsdag setter Molde i gang med spill i conferenceligaen hjemme mot nordirske Larne, før det skal spilles kvartfinale i cupen mot LSK på Åråsen søndag.

Neste kamp for Tromsø er først 19. oktober hjemme mot rivalen Bodø/Glimt etter landslagspausen. Tidligere samme dag spiller Molde mot Sandefjord.