Menu
Martin Ødegaard sliter med en ankelskade. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Ødegaard snakker ut om skaden: – Det var det som gjorde meg redd

Arsenal-kaptein Martin Ødegaard åpner opp om skadesituasjonen han nå står i. For midtbanegeneralen er det en relativt fersk opplevelse.

Av NTB | 25.09.2024 17:31:23

Sport: Ødegaard pådro seg en leddbåndsskade i ankelen under forrige landslagssamling og har siden vært på sidelinjen. Siden den gang har Arsenal-manager Mikel Arteta fått mange spørsmål om nordmannens situasjon, uten at det har vært så mye å si.

Onsdag har klubben publisert et langt innlegg fra hovedpersonen selv.

– Det er ikke noe jeg er vant til. Jeg har vært ganske heldig og flink til å unngå skader hittil i karrieren, men slik er fotball, skriver han før onsdagens ligacupkamp mot Bolton.

– Det var uflaks å vri ankelen slik jeg gjorde, men det kunne også vært verre. Jeg har skadet ankelen før, og smerten var litt sterkere denne gangen. Det var det som gjorde meg redd.

Ennå er det ikke klart når han kan returnere til fotballbanen.

– Det første jeg spurte legene om var hvor lenge jeg kom til å være ute, men det er litt vanskelig å si ennå. Det er fortsatt tidlig, og det er viktig med mye hvile for å være sikker på at alt blir som det skal, skriver Ødegaard.

Tirsdag opplyste Arsenal-manager Arteta at Ødegaard trolig ikke vil være i aksjon før neste landslagspause, som er i midten av oktober. Landslagssjef Ståle Solbakken uttalte til NTB at de planlegger både med og uten kapteinen til oppgjørene mot Slovenia og Østerrike i nasjonsligaen.

(©NTB)

Flere nyheter: