Menu
Fire boenheter brant helt ned etter at det oppsto brann i en flermannsbolig i Hokksund mandag kveld. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Kontroll på alle beboere etter brann i flermannsbolig i Øvre Eiker

Alle beboere er gjort rede for etter en boligbrann i Hokksund i Øvre Eiker kommune. Fire boenheter har brent helt ned.

Av NTB | 24.09.2024 01:51:10

Ulykker og naturkatastrofer: Totalt seks personer har blitt ivaretatt av kommunen i løpet av natten. De vil bli gitt videre oppfølging. Alle kom fra det uten å måtte legges inn, unntatt en person som har pustet noe røyk. Vedkommende er ikke alvorlig skadet, skriver Sørøst politidistrikt på X klokken 1.21 natt til tirsdag.

Det er en flermannsbolig som er rammet av brannen. Totalt er det sju boenheter i bygget, og fire av disse er totalskadd. I tillegg har en boenhet store skader etter brannen. Brannvesenet jobbet natt til tirsdag med å bevare tre andre boenheter på stedet. Etterslukking vil pågå utover natten.

Årsaken til brannen er fortsatt ikke kjent, men politiet har ikke noen mistanke om at det er påtent. Åstedsundersøkelse vil bli gjennomført straks dette lar seg gjøre, opplyser operasjonsleder Inge Omli Landsrød.

Ordfører Adrian Tollefsen (H) sier til Drammens Tidende at kommunen har satt krisestab. Kommunen har også bistått de berørte beboerne som ikke har hatt behov for legesjekk, med mat, drikke og overnatting.

Politiet meldte om brannen i 21.30-tiden mandag kveld.

Flere nyheter: