LIVESENTER
Menu
Peder Losnegård. Foto: Foto: Michael Drummond / NTB
Peder Losnegård. Foto: Michael Drummond/NTB

Vil lokke superstjerner til Tysvær

Peder Losnegård, kjent som Lido, skal produsere debutalbumet til hollywoodstjernen Naomi Scott i sitt studio i Tysvær. Han håper dette er starten på å tiltrekke flere internasjonale stjerner til bygda

Av tomas | 23.09.2024 14:42:37

Musikk og kultur: Den kjente skuespilleren Naomi Scott, best kjent som Jasmine i Disneys «Aladdin», velger Vestlandets ro for innspillingen av sitt debutalbum.

Produsent Peder Losnegård, kjent som artisten Lido, ønsker å gjøre sitt studio i Espevik til et attraktivt alternativ for flere store artister, skriver NRK.

Studioet, etablert i en gammel skole i Tysvær, tilbyr topp moderne utstyr, inkludert et miksebord brukt av Elton John.

Losnegårds visjon er å lokke flere internasjonale artister til Tysvær, der de kan fullføre prosjekter påbegynt i USA i rolige og naturskjønne omgivelser.

Allerede som 17-åring ble Peder Losnegård spådd en lysende karriere i musikkbransjen. Under artistnavnet LidoLido, senere Lido, slo han gjennom i 2010 med låten «Different», som toppet spillelistene på NRK P3.

To år senere lanserte han sitt selvproduserte debutalbum, med bidrag fra stjerner som Little Steven og Jarle Bernhoft. Losnegårds talent ble raskt anerkjent, og han mottok Spellemannprisen som Årets nykommer.

Flere nyheter: