LIVESENTER
Menu
SAS gjeninnfører businessklasse, som trer i kraft i løpet av neste år. Illustrasjonsfoto: Annika Byrde / NTB

SAS fjerner SAS Plus

Ordningen SAS Plus fjernes, og flyselskapet går tilbake til ordinær businessklasse med en egen seksjon bak gardiner. Bedre plass og porselentallerkner er noe av lokkematen.

Av NTB | 23.09.2024 13:51:37

Økonomi og næringsliv: – Det blir et businessprodukt som er i tråd med hva mange europeiske selskaper tilbyr, sier kommersiell direktør i SAS, Paul Verhagen, til Flysmart24.

Endringene trer i kraft i løpet av neste år. Dagens Plus-klasse fjernes, og SAS går tilbake til businessklasse hvor den fremste delen av flyet er skilt fra resten med en gardin.

Den største endringen blir at de som flyr business, får bedre plass, forteller Verhagen. Det er garantert at midtsetet vil være blokkert, slik at ingen sitter ved siden av deg.

Dessuten vil ikke lenger resten av flyet kunne bruke toalettene foran i flyet, som vil kun være reservert businessklasse. Maten vil også få en oppgradering fra pappesker til porselen, noe som samsvarer med tilbudet fra andre europeiske flyselskaper i deres businessklasser.

SAS innførte businessklasse på 1980-tallet, men fjernet det i 2013 etter økt konkurranse med lavprisselskapene. Verhagen forteller ikke noe om hva endringene vil innebære når det gjelder pris.

(©NTB)

Flere nyheter: