Menu
Birminghams deleier Tom Brady sammen med David Beckham på tribunen mandag. Foto: Nick Potts/PA via AP / NTB

Beckham dukket opp på kjendistung toppkamp – NFL-ikonet Brady kunne smile bredest

David Beckham var blant kjendisene som sørget for at fotballkampen mellom Birmingham og «Hollywood-klubben» Wrexham fikk ekstra stor oppmerksomhet mandag.

Av NTB | 16.09.2024 23:01:20

Kultur og underholdning: Oppgjøret på tredje nivå i engelsk fotball var i utgangspunktet ikke av det høyprofilerte slaget, men på tribunene var det likevel temmelig solid kjendisfaktor.

David Beckham og tidligere Manchester United-lagkamerat Gary Neville var blant dem som hadde tatt turen til den utsolgte kampen. Det samme hadde NFL-legenden Tom Brady.

47 år gamle Brady, som har sju Superbowl-triumfer på merittlista, eier en liten aksjepost i Birmingham. Han leder i tillegg et rådgivende organ som bidrar inn mot styrearbeidet i klubben.

– For en fantastisk kveld. Du kan kjenne energien på arenaen denne kvelden. Det er utsolgt. Er du glad i fotball, må du få med deg dette, sa en blid Brady til Sky Sports før kampstart.

Etter kampen kunne han smilte enda bredere.

Mandagens kamp ble innledet med at Jack Marriott sendte Wrexham i ledelsen allerede etter tre minutters spill. Midtveis i første omgang utlignet så Jay Stansfield for Birmingham.

Etter pause satte Stansfield inn sitt andre for dagen, før japanske Tomoki Iwata gjorde 3-1 og fastsatte sluttresultatet for Birmingham.

På tampen fikk hjemmelagets Krystian Bielik sitt andre gule kort og ble utvist.

Både Wrexham og Birmingham har fått en kjempestart på sesongen og kjemper helt i toppen av tabellen i engelsk 1. divisjon. Etter mandagens kamp er Wrexham serieleder, men kun på bedre målforskjell enn Birmingham.

Med til historien hører det at Wrexham eies av den amerikanske skuespillerduoen Ryan Reynolds og Rob McElhenney. Det ga også ytterligere kjendisfaktor til mandagens kamp.

(©NTB)

Flere nyheter: