Menu
Martin Ødegaard mister Arsenals kamp mot Tottenham. Foto: Terje Pedersen / NTB

Ødegaard mister Arsenals kamp mot Tottenham: – Ingen unnskyldninger

Arsenal må klare seg uten kaptein Martin Ødegaard i rivalkampen mot Tottenham i Premier League søndag. Han pådro seg en skade på landslagssamling.

Av NTB | 15.09.2024 14:21:13

Sport: Ødegaard hadde store smerter etter å ha gått i bakken i landskampen mot Østerrike mandag. I etterkant opplyste landslagslege Ola Sand at Ødegaard trolig kom til å være ute i flere uker.

Arsenal-manager Mikel Arteta ville ikke trekke noen slutninger rundt nordmannens deltakelse i søndagens kamp på pressekonferansen tidligere i uken, men søndag ble det klart at han ikke kan spille det viktige oppgjøret.

– Vi har ingen unnskyldninger. Det er sånn det er i fotballen. Dessverre skjer sånne ting i landslagspausen, sa Arteta til Sky Sports før kampen.

– Du vil se hvordan laget stiller opp! Kai Havertz har gjort det veldig bra. Han har måttet tilpasse seg litt. Hvis vi ikke gjør det, har vi et problem, fortsatte han.

Neste uke får Arsenal en vrien mesterligaåpning borte mot Atalanta i Bergamo. Deretter er Manchester City og Erling Braut Haaland motstander i Premier League.

På toppen av det hele har manager Mikel Arteta også andre bekymringer. Midtbanestjernen Declan Rice er utestengt mot Tottenham søndag, og nyervervelsen Mikel Merino sliter med en skulderskade.

(©NTB)

Flere nyheter: